Special projects

Sommige opdrachten vallen niet onder een noemer van de voorgaande pagina's. Hierbij gaat het om projecten die special projects worden genoemd. In dit geval geen keuken, badkamer of kast maar speciale klussen waarbij de reguliere bouwregels niet direct van toepassing zijn. Te denken aan produkten voor beurzen en design produkten. Heeft de klant bepaalde wensen, dan word er gekeken hoe dit zowel technisch als kwalitatief haalbaar is. Om een en ander toe te lichten hier enkele voorbeelden van dit soort projecten.


Hiernaast ziet u een aantal foto's van een project waarbij de klant een nieuwe auto om wilde bouwen naar een tafelvoetbalspel voor commercieel doeleind. Een speciaal project naar tevredenheid van de klant.

Hiernaast een aantal foto's waarbij opdracht was om van een nieuwe auto een kerstslee te maken voor een beurs in Parijs. Van de auto is eerst een "cabriolet" gemaakt om vervolgens er een arreslee van te maken. Hout- en metaaltechniek komen elkaar hier tegen, hetgeen het project dan ook speciaal maakt.