Badkamers

 

Nieuwbouw, een renovatie van een bestaande badkamer of aanpassingen in uw badkamer of toiletruimte, ook hierin word de totaaloplossing aangeboden. Van het verwijderen en afvoeren van de oude badkamer tot en met het afwerken van de nieuwe badkamer. Voor een ambacht als stuc-werkzaamheden word er wanneer wenselijk samen gewerkt met een erkende en betrouwbare vakman.


Hieronder vind u enkele voorbeelden van de door mij geplaatste badkamer/toilet en referenties:


14-01-14 | Dhr. Fleurbaaij, Breda

Zeer net werk afgeleverd in een korte tijd. Werkt hard en overlegt vooraf goed. Ik heb een deel zelf willen doen en dat was geen probleem, Frank heeft de voor mij lastige klussen opgepakt. Daarnaast nuttige tips van hem gekregen voor de afronding van de klus. Douchedrain is netjes tegen de wand gelegd.


15-04-13 | Dhr. Evers, Rijsbergen

Frank is heel gedreven om de badkamer optimaal af te leveren. Niet alleen het zichtwerk krijgt alle aandacht, maar zeker ook leidingwerk, aan- en afvoeren, etc. Altijd op tijd, altijd opgeruimd ( letterlijk en figuurlijk). Kortom, voor ons was de keuze voor Frank Rooijakkers een schot in de roos. Bij een volgende klus hoeven we niemand anders meer te zoeken. Jo en Corrie Evers, Rijsbergen


10-12-12 | Dhr. Damen, Prinsenbeek

Zeer goede ervaring met Frank. Werkt zeer netjes en precies. Komt afspraken goed na en zeer goede na service. Zeer aan te bevelen.

07-03-12 | Dhr. van der Wel, Zevenbergen

Frank heeft zeer net werk geleverd, dacht met ons mee en heeft de slaapkamer omgetoverd in een mooie badkamer. Na deze badkamer zijn tevens ons toilet beneden en 2 slaapkamers door Frank gedaan. Allemaal op tijd voordat onze kleine geboren is. Bedankt Frank! Zodra we verder klaar zijn neem ik weer contact op voor de hal, waskamer en zolder. Zeer tevreden!

22-12-11 | Dhr. Erkelens, Ulvenhout

Frank heeft bij ons de badkamer verbouwd en wij zijn erg tevreden over zijn werkzaamheden. Hij is een goede vakman, flexibel en denkt goed mee. Daarnaast is hij een prettig persoon die zijn afspraken goed nakomt. Voor een volgende klus zou ik hem zo weer inhuren. Frank & Pauline Ulvenhout30-07-11 | Dhr. van Vliet, Breda

Over Frank kan ik eigenlijk heel kort zijn. Een goede vakman die prima werk levert voor een uitstekende prijs en al zijn afspraken op tijd nakomt. Daarnaast is hij een prettig persoon die graag meedenkt bij het vinden van oplossingen. Aan het eind van ieder werkdag wordt alles netjes opgeruimd. Kortom niets te klagen. Voor een volgende klus heb ik werkspot niet meer nodig, maar bel ik gelijk Frank. Liduina en Martin van Vliet

06-11-10 | Dhr. van de Wiel, Tilburg

Frank heeft goed werk afgeleverd binnen de afgesproken tijd. Tijdens de werkzaamheden is het mogelijk om wijzigingen aan te brengen en Frank zal ook aangeven of dit de doorlooptijd zal beinvloeden. Puntje van aandacht is dat de rotzooi (vooral buiten) beter opgeruimd moet worden aan het eind van elke dag.

(bron werkspot.nl)